Mahmatlı İlkokulu

Vizyon: • Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama saati:8:40 Bitiş saati:14:30
Isınma: Sobalı
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Uluslararası e-Twinning projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://mahmatliilkokul.meb.k12.tr

Adres - MAHMATLI MAH. MAHMATLI SK. OKUL BLOK NO 38 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Mahmatlı mahalllesi

Adres - MAHMATLI MAH. MAHMATLI SK. OKUL BLOK NO 38 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Ulaşım Ulaşım imkanı servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 121 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.